Dilluns 02.03.2015
Contact

Editorial

Els Ajuntaments lideren la Nació

Assemblea de l'Associació de Municipis per la Independència
Assemblea de l'Associació de Municipis per la Independència

L'Assemblea de l'Associació de Municipis per a la Independència és un altre pas endavant per trobar la sortida del túnel. 

En l'etern trencaclosques català a vegades la partida s'accelera i les peces es mouen ràpides i lúcides, sabent que han trobat l'encaix. L'assemblea de l'Associació de Municipis per a la Independència celebrada aquest darrer cap de setmana és un altre pas endavant per trobar la sortida del túnel. Que siguin els ajuntaments, l'administració més estretament lligada als ciutadans, és significatiu.

En un article publicat a la revista d'Unió Democràtica, 'El Temps', el 1934, el doctor Lluís Vila i d’Abadal afirmava: “Pels catalans, o la Pàtria és Catalunya o no tenim Pàtria, perquè no hi ha cap raó, ni motiu, fora del de domini, que ens permeti dir que som castellans o espanyols, que és igual que no dir res”. No deixa de ser emocionant que el seu nét, l'actual alcalde de Vic, continuï defensant el mateix.

Avui els Ajuntaments catalans lideren la Nació. Ens n'alegrem.

 • 2
 • 1279
 • #1 pop-up ads
   11:26

  Consequently Msn stepped during with the process Msn AdSense. These days web-site site owners may well make money online by just demonstrating copy together with appearance advertising campaigns on their web-sites together with personal blogs but without the anxiety about aggravating pop-ups.

 • #2 cpm affiliation
   11:25

  Not a soul needs to see web-sites containing advertising campaigns popping all over inducing the criminals to really need to close-up windows xp every last 2-3 seconds. Will not the fact that get aggravating to your?

Comenta

Escriu les dues paraules que apareixen a la imatge.