Divendres 25.05.2018
Contact

Visió nocturna

Va anar a veure el Tito?

Pep i Tito
Pep i Tito

El Guardiola s'ha emprenyat i ha deixat anar tots els dimonis... M'han cridat l'atenció alguns dels comentaris radiofònics sobre les seves referències al Tito Vilanova.

El Guardiola s'ha emprenyat i ha deixat anar tots els dimonis. Devia d'estar dolgut i no sembla que només ho hagi fet veure. M'han cridat l'atenció alguns dels comentaris radiofònics sobre les seves referències al Tito Vilanova. Sembla que estava dolgut amb ell, alguna cosa important s'havia trencat també entre ells dos. Què ha passat o deixat de passar entre ells als EUA? Voldria mirar de comprendre una mica, no tant a partir del que realment ha passat, perquè això no ho puc pretendre a no ser que tots dos surtin per la radio i en parlin clarament del seu problema. Cosa que tampoc no ho espero ni ho desitjo, us ho asseguro. Crec que és millor que vagin, tots dos, a la carretera de les aigües, tot solets, caminant, corrent o en bicicleta, i en parlin sense micros i sense que ningú els emprenyi.

Pot ser que el Pep no hagués anat a visitar el Tito durant el seu tractament als EUA i que aquest s'hagués molestat. Però us reconec que aquesta possibilitat m'estranya molt. Quan estàs fent el tractament del càncer no estàs pendent de si et venen a visitar, més aviat estàs pendent de que no et vinguin pas a visitar. Ho passes malament i mires de resistir com sigui, pregant que passi el més aviat possible i et deixi el mínim d'espatllat amb el màxim d'eficàcia. No desitges passar-ho sense companyia, però desitges que hi sigui només la persona que t'acompanya i, a poder ser, desitges que hi hagi només una persona, una persona de referència, generalment la dona, la mare, un fill o un company de la teva família religiosa... i potser alguna altra opció més que ara no se m'acudeix. Poca companyia, però molt sòlida i molt propera. No per menyspreu, per suposat, sinó per una tranquil·litat que en aquells moments necessites, com podeu comprendre. En aquells moments, els teus companys no són els de la feina, sinó els que segueixen el seu tractament en els altres seients de l'Hospital de Dia.

Em refereixo a la noia que no ha reaccionat bé al seu tractament i no li poden administrar la medicació avui, potser demà... La senyora que té afectat el moviment de la mandíbula, però que entra fent broma i està més graciosa que mai. El senyor que no parla per no perdre la concentració i la gravetat del rostre. Què sé jo, gent normal, gent que normalment són allà fora i no ho haguessis dit mai... La gent que lluita per la vida no està pendent de si tal o qual company de feina els ha vingut a visitar o no, de si li ha enviat un whatsapp o no, de si li ha posat un comentari al facebook o no, o si ha piulat alguna cosa sobre ell al twitter. Abans hi estava molt atent a totes aquestes coses, potser demà hi tornarà, però en aquest moment no. Gens. No per què ja no l'estimi o li hagi perdut l'apreci, simplement perquè té altres coses més importants a fer i a esperar en aquells moments.

Desconec quina és la raó del conflicte entre en Pep i en Tito, però tard o d'hora ens ho aclariran. Ara bé, estic força segur que el tema no és si el va anar a visitar o no. 

  • 12
  • 9978