Divendres 25.05.2018
Contact

Articles de Marc Vilarassau, sj

Marc Vilarassau, sj

Barcelona, 1968. Jesuïta i arquitecte. Ha estudiat el primer cicle de teologia a Barcelona i el segon al Centre Sèvres de Paris. S’ha dedicat a l'acompanyament de joves al col·legi Claver de Lleida i ara es dedica a la teologia. Professor de cristologia i d'escatologia a l'Institut de Ciències Religioses de Barcelona i de Lleida. Sic Transit Cortisona Mundi.

Artur Macià de la Riba

Artur Macià de la Riba. Hi ha l'estratega, hi ha l'ideòleg i, potser encara em sembla més tranquil·litzador que no hi sigui el màrtir.

Cardenal Martini

Ha mort als 85 anys, un dels "prínceps" de l'Església més estimat per la majoria i respectat per quasi tots.

Mirar una vaca als ulls

No heu provat mai d'aguantar-li la mirada a una vaca? És del tipus de coses que es poden fer a l'estiu, si tens la sort de trobar-ne alguna mitjanament alliberada.

Si no fos creient...

Un amic em va demanar com seria la meva vida si no fos creient. El primer que vaig pensar és quina bestiesa, i jo que sé!, prou feines tinc com a creient... Tot i això, em vaig animar a donar-li un parell de voltes. Quin mareig! 

Sublim o patètic

Un pare desesperat s’abraona als peus de Jesús, suplicant-li amb tota l’ànima que impedeixi la mort de la seva filla. Sublim o patètic? (Mc 5,21-43)