Dimarts 19.06.2018
Contact

Articles de Oriol Miralles

Oriol Miralles

Barcelona, 1987. Llicenciat en geografia en rumb cap al Màrqueting Online. Obre perfils a xarxes socials, es descarrega aplicacions, les prova i les recomana, i dissenya plans de comunicació i de màrqueting. Apassionat del futbol, fa d'entrenador i recorre el territori amb BTT. Enamorat del seu país que un dia serà lliure.
@oriolmiralles

Eurocopa 2012. Jornada 1.

Una vegada finalitzada la primera jornada en tots els grups de l’Eurocopa i malgrat que la primera jornada en una competició d’aquest tipus sempre és la més complicada podem treure algunes conclusions.

Eurocopa

Cada quatre anys per la majoria de jugadors europeus les vacances d’estiu s’escurcen perquè han de disputar la competició futbolística més gran a nivell de seleccions a Europa: l’Eurocopa.

#aixíno

I aleshores només ens queda preguntar-nos si aquesta és la seva democràcia.

Eleccions i derbi

Caldria fer la reflexió de si mai hi haurà algun país capaç de celebrar dos esdeveniments tan importants el mateix dia, i de si, potser, podríem ser nosaltres aquest primer país.

Per saber el temps que farà

Diuen que ja s’acosten des de l’Atlàntic les primeres pertorbacions serioses de la temporada, i sembla ser que diumenge plourà força a Catalunya

No em manifestaré

Us manifesteu per demanar dignitat i respecte. Si voleu dignitat, deixeu de votar Esquerra o els pijo-progrés amb ulleres de pasta d’ICV i deixeu de fer Montilla president; i si voleu respecte planteu-vos de veritat - vaga general, per exemple.