Dissabte 21.07.2018
Contact

Premis El Matí 2012

El Matí Digital

El 22 de maig de 2012, a les Cotxeres del Palau Robert de Barcelona, es va celebrar la segona edició dels Premis El Matí.
En aquesta ocasió els guardonats foren l’escriptor Josep Maria Espinàs amb el premi Joan Sales a tota una trajectòria al servei del país, i la periodista i filòsofa Anna Punsoda amb el Josep Maria Capdevila a una jove promesa.
Durant l’acte, el director d’El Matí Digital Joan Safont va presentar la nova imatge del web.
El President de l’Associació El Matí, Josep Maria Huguet, va cloure el lliurament de premis, al que van assistir nombroses personalitats del món polític, periodístic i cultural.

Premis El Matí 2010

El Matí Digital

El 13 de maig de 2010, a l’auditori del CIC de Barcelona, es va dur a terme la primera edició dels Premis El Matí, que organitza bianualment l’Associació El Matí, en motiu del primer aniversari de l’entitat.
En aquesta primera edició, els premiats amb els guardons instituïts per l’Associació van ser l’escriptor Ramon Folch i Camarasa amb el Joan Sales, que recorda a l’autor d’Incerta glòria, a tota una trajectòria al servei del país i el periodista Joan Safont amb el Josep Maria Capdevila, que honora al director d’El Matí durant els anys 20 i 30, a una jove promesa del periodisme o literatura.
L’acte, conduït pel membre de l’associació Pere Navalles, també va servir per presentar una nova imatge del web del diari a càrrec del director en aquell moment, Joan Capdevila, i va cloure amb un discurs del primer President de l’entitat, Carles Puigdomènech.